Dax att ta sig i kragen!

Nu är de verkligen dax att börja blogga igen. Julen är i princip över och de är hög tid att komma tillbaka till vardagen. Min vardag började med en förkylning och rösten tog semester (är jobbigt att vara jultomte). Julaftonen firades i all stillhet med mamma, pappa och Patrik. Morgonen kunde inte börja på bättre sätt än med en förlovningsring.

  Ninjas parning är gjord och nu en dryg månad senare så är hon riktigt tjock. Skulle tro de blir nåra valpar annars så är de då en fullstor Border Collie som kommer ut! Ninja har blivit en helt annan hund, mkt trevligare och mera gosig så kan hittills bara tycka de är positivt :)  Vill man spana in Jake så kan man kolla in under
www.emenem.se
Mikaela Prims kennel.

Jake som jag träffa när jag var ner och hämtade hem Ninja är en av dom absolut trevligaste och positiva hundar jag någonsin träffat.
Så skulle tro att denna parning med Jakes och Ninjas egenskaper kommer bli riktigt bra. Tanken är att jag och mamma ska behålla varsin valp, så förhoppningsvis så blir de minst 2 tik valpar.

Är mkt som ska ordnas innan valparna kommer, ska sysselsätta pappa me att bygga valphage och valplåda. Boka in ultraljuds tid och införskaffa div små attiraljer. Längtar som bara den på va de kan vara för små busar som ska dimpa ner :)


Nu dax att kurera sig!


RSS 2.0