Hem ljuva hem!

Efter en tokstressig dag som började med att jag försov mig så kan jag äntligen sjunka ner i soffan och pusta ut. Måste säga att de är fantastiskt skönt och som grädde på moset så gjorde jag mig en moccha i våran nya kaffemaskin. Bröllopet börjar närma sig och jag vågar inte ens prova klänningen som jag beställt, hoppas att inte magen börjar växa i sista minut. Hittills har jag iaf klarat mig, så efter nästan 23 veckor så syns de inte att de är nått, så jag är nöjd. :) I helgen är jag äntligen ledig så då blir de att fixa de sista inköpen och även kläder åt Patrik, sen måste en frisyr utprovas oxå :) Nu ska jag fortsätta min myskväll i soffan.

Att ett år kan gå så otroligt fort..

Ett fantastiskt roligt och spännande år har gått och mina små ögonstenar har hunnit bli 1 år! Så nu är de bara att ladda upp batterierna och planera vallnings säsongen <3 
Hoppas alla mina små fick en fin födelsdag för de är dessa små fantastiska varelser värda!

Nu är de dags för nya tag

Som man brukar säga, nytt år nya utmaningar. Ja de har ju hunnit hända en hel del i mitt liv senaste halv året och bloggen har mer eller mindre fått ställa sig åt sidan. Men nu när de är så mkt spännande på gång igen så ska jag göra ett gott försök att börja blogga lite flitigare igen. Både om vallning men även om livet som kommande föräldrar med 3 hundar och allt som kommer till. :)
Nick & Star

RSS 2.0