Buss = avdrag

Sista dagen på Parelle idag, riktigt tråkigt! Gillar gänget och allt omkring, men vem vet jag kanske kommer tillbaka en vacker dag :) Blir iofs rätt skönt att slippa pendla till jobbet nu mera.

Ja som jag då tidigare sagt, bussar är inte bra för mig.. Dom ger mig för mkt tid att tänka o de slutar ju sällan bra heller. Man borde absolut få göra avdrag på deklarationen när de inte finns nån AC på bussarna, sen tycker ju busschaufförerna att de är en bra idé att stänga bussen när dom väntar typ 2 min på varje busshållsplats vilket resulterar till att den lilla luft som faktiskt fanns inte finns nå längre!!! Hmmm, borde absolut lära dom lite vett...
Satt o studerade dessa underbart käcka klistermärkena som dom klistrat på varje plats om att de är lag på bälte i sverige, naturligtvis så är de ju vissa som måste försöka skrapa bort dom men jag lovar att om de hade vart rökning tillåten så hade inte en ända kotte rört dom.. 

På väg förbi sunderbyn var de helt galet många svanar, omkring 30 st och 5 h senare var dom kvar på samma ställe. Önskar mamma hade fått vara där och se fenomenet.

Man ska aldrig sluta förvånas över diverse saker, som idag då jag var på väg mot stan så möter jag en bil med dekal på framrutan där de står Guds bil och en massa annat liknande på bakrutan.
Kändes ju lite som ett skämt men vem vet..

Gårdagen spenderades me Patrik och Ninja på stranden. Blev ett dopp för min del och en del solning.
Ninja däremot försökte att bli vattenhund och svalde säkert halva sjön.
En mätt vovve hann knappt ur bilen innan vattnet gjorde sig påmint igen..

Har försökt komma igång me vallningen igen nu efter vintervilan, så ikväll blev de en sväng på ängen och ett nytt försök att träna in visselsignalerna på Ninja. Känns som att de vore en bra idé att ha dom när man ska ner till Örebro.

Nu blir de att plugga mera produkter och sen lite välförtjänt sömn.

Qué sera, sera


Nu mobil 1½ dag

Sandra åkte hem för ett tag sen. Mkt trevlig kväll med modevisning och sen grillning osv. Kläderna var helt otroliga! Isabell har verkligen gjort ett fantastiskt jobb. Blev en riktig grillning me burgare o ostkorv o allt annat som hörde till. Dessutom visa Sandra mig vars Karlavagnen ligger. 
Men de mest otroliga var ändå stjärnfallet vi såg!

Köpte en ny mobil i måndags, vart rätt nöjd tills den sluta funka igår. For in på The Pohne House och snacka me den dryga jäveln igen. (Vilket jag även påpeka för honom när jag skulle köpa den).
Fick iaf en ny vilket jag tyckte var otroligt snällt. Men så frågar han mig -Är du nöjd me mobilen då? Jag trodde han skämta me mig! Är jag nöjd me en mobil som lägger av efter 1½ dag??!! Ja de är klart jag älskar verkligen att köpa nya mobiler 1 gång i veckan, eller inte! Kunde inte annat än att skratta!!

Nu har jag kännt ganska länge för att slå nån.. Och de jävligt hårt, så för allas eget bästa undanber jag alla som jag inte brukar gilla att hålla sig långt borta och såna som jag troligen inte kommer gilla gör samma sak. Låter som världens bitch men har mina anledningar till de oxå!

Längtar så till onsdag då vi ska ut. Brukar i vanliga fall säga att man bara ska dricka de man tycker är gott och ha trevligt och framför allt bete sig, men målet för onsdag är ha kul och inte komma ihåg ett skit på torsdag. Och ännu en gång vissa bör hålla sig långt från krogvärlden då eftersom jag vägrar stå för va jag är kapabel till på onsdag.

Nu blir de att hoppa i duschen och sen se film..
Sen typ dö för att återuppstå ikväll eller senast imorrn då jag ska jobba.

''That was funny, but I don't like you, so i'm not going to laugh''
Den tanken har gått genom mitt huvud alldeles för många ggr..


Nytt jobb - nya möjligheter

Äntligen klart, börjar på The body shop 24e maj. Öppning av butiken är 27e maj så kommer bli riktigt bra tror jag.

Valborg vart trevlig som förväntat tills de spåra så att säga.. Gårdagen spenderades med Ida och Tora, färgning av mitt hår och en hel del slappande stod på schemat. Kvällen spenderades med Patrik och vi for på roadtrip till hans mormor och morfar i Kemi. Galet trött idag efter mina 2½ timmars sömn i natt.

Vart en sväng förbi på Idol i Coop Arena idag oxå. Dock inte så jätte intressant. Björn Nagander ställde upp i år igen, har ingen aning hur de gick för honom..

Nu har mobilen gjort sitt så imorgon blir de att fara och köpa en ny. Har lite svårt att bestämma mig vad jag vill ha men någon snygg billig så ska jag köpa en ny när jag har jobbat ett tag.

Nu ska jag försöka göra mig lite små klar så jag kan åka till Patrik på ett tag..


RSS 2.0