Härlig vecka

Blev lite vallning i tisdags, Nina kom förbi med Jilla o Viska. Blev lite nötning me fålla o lite delning, helt enkelt närarbete. Efteråt tog vi en härlig promenad på drygt en halv mil o lite mackor o varm choklad. Nu är fåren nyklippta så får hoppas på sol annars blir dom så sprättiga i kylan.

Igår blev de lite shopping i Pite o sen utgång på Callange för att se matchen Saik-Fbk. Tyvärr så vann då skeå men fick iaf glädja mig åt att HV vann och Stefan Liv fick hålla nollan.

Var till sjukgymnasten idag o borde skaffa klippkort där. Hoppas att de blir bättre me alla dessa nya rörelser o tilltryckningar. Fick även me mig pappa på hans lunch en sväng på marknaden i stan o där blev de att köpa kola o kokosbollar :)

Nu blir de att hoppa i duschen o sen fortsätta ta de lugnt!




Fabulous lördag!

Blev fest och utgång mot min vilja i lördags. Får väl säga som min kära släkting brukar säga om sig själv ''dom lurade mig, de var inte mitt fel''. Före festligheterna så var de jobb på S-blommor igen, blev en ganska lång lördag så slutade vid 16 sen blev de raka vägen till Nina o Jarkko. Ganska mkt folk på Allstar.. kan sammanfatta de med halva Luleå Hockey, Luleå fans, en massa härliga nya männsikor o en massa kära återseenden. Har fortfarande inte lyckats smälta ett av möten, hade väl aldrig förväntat mig att se honom igen men de var jättekul!


Idag så har jag o Ninja tränat delning. OJ va matte har glömt hur viktigt de är med noggrannhet men nu har jag kommit på de igen. Skönt att träna nått litet här i början iaf. Blir lite mera imorrn om vädret tillåter skulle jag tro.


Nu närmar sig påsken kan inte fatta att tiden går så fort, nu är de snart valborg o sen midsommar o sen blir de.. Ja just de..


Carpe Diem!


Bilder från grillningen



Faster Ninja underhåller Viska




Ninja, Viska och Jilla




Ninja skulle gärna ha en liten hemma oxå




Ninja




Jilla övervakar buset




Lilla Viska


Snö igen..

Idag blev de då jobb med mamma. Kan ju bara konstatera att de är himla skönt att komma ut o använda kroppen lite grann och ännu bättre när de var så dåligt väder som idag. Efter att vi gjort bort Maxi så for vi till Boden för Kvantum, där var de totalt KAOS eller egentligen fanns ju inga blommor där så kanske inte ska kalla de kaos heller.. Blev att bygga upp borden o trappan, sen en massa spring hit o dit me vagnar, vattenkannor och liknande. När vi äntligen blivit klara där så var vi förbi Bobutiken o hälsade på Ingela, kan bara säga att för dom som gillar inredning me de lilla extra skulle garanterat gilla den butiken. Hur mkt läckra saker som helst!

Sen var de fin besök på både Maxi och Kvantum av Eeva o Gunnar, så nu har man fått ännu lite tändvätska att börja träna inför säsongen.

Har dessutom lyckats bli förkyld igen så blir en lugn dag imorrn och nu en god natts sömn :)


Sol o grillning

Idag var de helt underbart väder så blev en sväng me Nina o hundarna ut o grilla. Riktigt trevligt o fick betydligt mer energi. Sen efter middan blev de en sväng till Ida me mamma, där bjöds de på nybakad kladdkaka, kolakakor o winerbröd just de ej att glömma de starka kaffet. ;) Så nu blir de diet ett tag ska ju göra ett försök att komma i form till beach 2010 hade både jag o Nina tänkt, måste ju orka springa efter hundarna i sommar.

Imorrn blir de jobb på S-blommor, ska bli så skönt att komma ut o få använda kroppen o göra nå världsligt ett tag. Får se om de blir på fredag o lördag oxå om man har tur.

Nu blir de att krypa ner i sängen o läsa lite post o Cesar och hans hundar, en riktigt bra bok för hundmänniskor som gör de lättar att förstå hur han tänker i sin träning.


''Tjatar man tillräckligt mycket så får man ju göra va fan man vill'' citerat Carolina Gynning


Goda gärningar

Nu är de att återgå till vardagen igen. Men de är fruktansvärt tomt fortfarande. Stängde av min mobil natten till söndag (har fortfarande inte slagit på den), kände att jag behövde få bearbeta denna tragedi i min egna takt.. Så idag blev de att åka till Nina och cougar town rally, de behövde jag verkligen har inte ansträngt smilbanden sen lördag före ungefär kl 20.01

Satt nu och läste olika bloggar o forum om hockey, tydligen så har luleås befolkning ganska dålig hörsel.. Vi på ståplats skulle aldrig skrika ''hata sittplats'' vi skriker ''vakna sittplats'' eftersom att luleås sittplats är tame fan lamast i hela hockeysverige. Ta efter skeå lite grann vetja!


Har fått min kära far att ploga upp så vi ska kuna träna lite så nu finns de inga bortförklaringar att låta bli! ;)


Dagens goda gärningar

1. Jag klev upp, förhoppningsvis så blev väl nån glad för de.
2. Jag lät bli att röra datorn i huvudtaget eftersom jag fortfarande är nere i besvikelseträsket totalt!
3. Såg de ryka ur Ninas grannes soptunna, så lät informera dom om de. Så nu borde jag väl ses som en lite bätre människa. Och som tack skulle jag gärna se att HV71 slår ut Timrå med 4-0 i matcher på en gång.



''En raksträcka är bara en transport till nästa kurva''


Fruktansvärd förlust...

Den värsta förlusten någonsin.. Att spela på resultat o kämpa halvhjärtat så vinner man inte matcher och tar sig till slutspel.. Besvikelsen är så total att de inte går att beskriva. Vi fans som alltid funnits för laget och stöttat även när dom spelat som ena jävla sopor på ren svenska, laget i våra hjärtan tackade knappt för säsongen. Men finns ju ett ljus i mörkret, vi får ju vinka av de förbannade R2 från Luleå. För inte har dom gjort ett bra jobb när dom ''lyckats'' få oss till ingemansland 2 av 3 år.. Men då man går på magkänsla så vinner man inte. Hoppas ju nå fruktansvärt på nya målvakter eller räcker ju med att bara bli av med Modig så blir de mesta lite bättre.. Ja, nu ska jag nog gräva ner mig eller nå.. surrar me Micke på msn han lyckas iaf få en lite bättre humör.

Que sera, sera!


Rögle borta ikväll..

Sitter o läser lite inför matchen ikväll, inte verkar de ljust för ''Vårat gäng'' just nu men hoppet är de sista som lämnar människan. Skulle egentligen till Nina idag för lite Cougar town rally men magsjuka härjar i hennes residens så lät bli.. Blev lite träning för ryggen ist o plantering, sen blir de att se hockeyn hos Ida. Nu är väntan snart över nedsläpp om 2 h 3 min..




Helt underbart!

Kan man säga nått annat än att 3-0 segern för Luleå igår mot Tälje var helt underbar!! Bara 2 till ''världskrigsmatcher'' som måste vinnas kvar, sen hoppas vi på slutspel. Fick med mig Nina oxå vilket jag aldrig trodde skulle hända, men alltid trevligt med nya personer på hockeyn. :)


I måndags så kom Nina förbi o vi tände hennes lilla Viska ännu en gång. Kommer säkerligen bli en snabb liten brud med otroligt mkt vilja. Ninja o Jilla fick oxå varsin liten snabb tur hos fåren, blev ju så sugen att sätta igång.. Första tävlingen för våran del blir troligast i Källbomark så är de dax att börja mjukstarta nu. 18-20 Juni bär de av mot Örebro för Ungdomsläger på Lekeberga gård. Kursledarna är Jo Agnar Hansen o Karin Mattsson så ska bli riktigt intressant. Tycker de är jättebra att de äntligen börjar anordnas nått för oss unga i vallhundsvärlden oxå.

Nu dax o göra nått vettigt idag.


Ännu en blogg..

Ja, nu har jag då gjort som dom flesta andra o skaffat en blogg. Här kommer jag att blogga om framför allt vallningen med Ninja men även en massa annat som jag fyller ut dagarna med.
Har som sagt stora planer för denna säsong för oss.. ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0