Tisdag den fantastiska dag

Min första tanke när jag slog upp ögonen på morronen var ''vilken underbar dag, allt detta me min mage har bara vart en fruktansvärd mardröm'' men oj sen kom jag tillbaka till verkligheten. Pallra mig upp efter många om o men. Kom fram till att idag MÅSTE jag tvätta bilen om jag ska kunna åka till umeå imorrn. Risken fanns annars att bilen hade fått rejäla körproblem så skitig som den var. Och dum som jag är så ignorerar jag fullständigt läkarens ordination om stillhet och lugn vila. Nu får jag stå mitt kast efter 2 timmars bilstädning o tvätt så blir de sägläge resten av kvällen när de inte finns nån energi kvar i kroppen.

Första snön har ju oxå hunnit komma, känns lite som att jag lever i nån slags bubbla tycks missa allt som händer hära.. Blir bättre nu när jag får rensa upp mitt liv och piggna till.

Dags att sluta tycka livet är rätt jävligt o börja packa lite sen blir de som tidigare nämnt sängläge för att ha energi att besöka Havanna imorrn o sen köra mot umeå :)


Sjukskriven

Ja va kan man säga, sönderstressad och troligast Ibs. Mitt liv består av soppa o rån me smör på. Kan ju inte klaga på nån övervikt hära inte.

Patrik åkte tillbaka till umeå igår kväll, kan inte annat än att avsky den stan fullständigt. Blir en tripp ner på onsdag iaf. Annars består min tid av lugn och ro, ingen stress eller krav. Tycker jag klarat att säga nej till dom flesta ganska bra hittills. Men de är klart när läkaren hotar me dropp o antidepprisivt om jag inte blir bättre så är de fan bara att finna ro i tillvaron.

Förra veckan köpt vi en finfin soffa till läggan som passar så bra inkl tvbänk o ett köksbord utan stolar, haha. Blir att kolla stolar nu hela tiden. Keep your eyes open ;)


Kan säga att man går i väntanstider då Ninja fortfarande inte börjat löpa. Skulle vilja kunna trycka på nån knapp så hon sätter igång bara. Hade ju vart perfekt medans jag är hemma och kan åka själv me hennne och få de stressmomentet ur vägen. Men den lilla pinglan kan de me att hålla igen..

Näe nu ska jag ta och dra mig nåra steg närmare soffan o kankse få i mig lite te eller nått sånt.



RSS 2.0