Regnet de bara öser ner...

Veckan började med vallhundkurs, de var så himla roligt att träffa lite folk med samma intresse, dela tips ideér och få en liten spark i baken. Upplägget var bra och effektivt. Trots regnet som öste ner till och från bägge dagarna så var det ett glatt gäng som gick framåt hela tiden. Och jag kom över min rädsla att valla inför andra, tror de kan gå lite bättre för oss om jag inte är så nervös att jag nästan svimmar. Lille Star och Nick fick även dom följa me för lite socialträning och för Star gick de riktig bra för och till slut så vågade han sig fram till både nya hundar och människor. Sammanfattningsvis så var detta två väldigt givande dagar för oss alla fyra och nu ska vi fortsätta i samma spår!

Igår blev det ett besök hos ortopeden och till slut så erkände han att inte ens han vet vad som är fel mer än en lättare whiplash. Efter ett tag kläckte han dock ur sig att nån nerv i kläm kunde de inte vara för då skulle känseln och motoriken vara borta längre tag och inte bara en dag i taget så han befarade nån nervskada eller muskelskada i tidigt stadie, så nu ska vi hålla koll på detta.

Dagen går i lugnets tecken, har gjort mig en rejäl kopp varm choklad och myst upp mig i soffan. Senare blir de nog ända att färga håret och kolla över bikinin så man är redo för simträning imorrn.



''Carpe Diem, quam minimum credula postero''
Fånga dagen, betänk inte morgondagen


1 år har gått

Ja ett år har gått och fortfarande är vi nykära. Blir att åka till skellefteå efter mitt möte och fira 1-års dagen där, sen på lördag blir de en tripp ner till robertsfors för att kolla på en ny bil. Förhoppningsvis är den de jag vill ha och uppfyller förväntningarna.

Kan bara säga att senaste året har varit helt fantastiskt, allt vi hunnit uppleva tillsammans och allt vi kommer uppleva i framtiden.


Älskar Dig!




So much to do, so little time

Igår var en väldigt praktiskt dag, började med en sväng till flyget för att skjutsa mamma och pappa sen direkt till banken för att kolla ett ev lån till en kombi. När de var kirrat så blev de en sväng till audi och sedan volvo, på bägge ställenate kan fick jag säljarna att erkänna att man inte kan jämföra nån bil med bmw och dess körglädje. Gick därifrån med tanken om jag är en hopplös kund eller om säljarna inte är så jättebra...

Efter åkte jag hem för att göra nån nytta och sedan packa bilen med vovvar och mormor och sedan bege mig mot stan och läkaren. Därifrån bar de av mot Lerbäcken och ett besök hos lille Tayson med familj, delade med mig av lite tips om träningen på lill-killen. Sen avslutade jag och mormor stadssvängen med ett stopp på kvantum och blomsterlandet.

Väl hemma hade dagens påfrestning gett mig migrän av smärtan från ryggen så allt gick i slow motion. Men beslöt mig för att städa så de inte skulle vara så fluffigt på golvet av allt hundhår. Sen 2 tvättmaskiner senare och en god middag så kunde vi äntligen sätta oss i soffan och andas ut. Blev dock en tiidig kväll då strömmen gick kring 23 så kändes lite som back to the 1800's.


Helgen var riktigt bra, blev utflykt på lördag för hela familjen. Första stoppet blev på vårmässan där de bla var vinprovning som jag absolut inte kunde missa, så jag mamma och Patrik stod och smutta på så otroligt goda viner att de inte fanns nån gräns, blir ett besök på bolaget snart och inhandla de som gick att få tag på där. Sedan åkte vi vidare till boden och Retro Café. För att sen åka till de nya Tree Hotel. Och de må jag säga var riktigt läckert. Olika inspererade rum eller sviter som var byggda uppe i träd, lägger upp bilder nedan.






Första rummet/sviten riktigt läcker och en riktig utsikt




''Kråkboet'' ingång underifrån, kommer ner en trapp/stege




Det absolut läckraste av dem alla, spegelfönster runtom med 360 graders utsikt




Kantigt men riktigt snyggt




Även spegel under




Ufo inspererat rum svävandes i luften




Även här ingång underifrån




De sista men inte så speciella rummet inpererat av en kotte


Får väl önska mig en natt där i present eller liknande, priserna är från 2900-4200:- /natt så just nu när man är sjukskriven är de inte så lämpligt ;D


Stooraa lass

Ja de sägs ju att choklad gör att man mår bättre så jag har fått en stoor Toblerone av Patrik som faktiskt funkar rätt bra när de känns extra tungt! Fast när de kommer till fk, af och de andra jävliga organisationerna så kan man nog behöva något ytterligare starkare än choklad dess värre..
 
Idag har jag satsat på att plåga mig lite så huset inte faller samman totalt så nu är tvätten strax redo för att hängas och övervåningen är snart färdig städad. Sen är de bara att ta tag i lite valpträning och de kan jag säga att de behövs, satan så de slåss, vet inte hur många ggr jag särar på dem och lika fullt så är dem på varandra igen, nått bra knep???

Igår kväll blev de att se biopremiären av Fast and furious , fast five var faktiskt riktigt bra. De var väldigt fartfyllda 2 h o 10 min, trots en del overkliga scener så var den verkligen värd pengarna och måste ses på bio. Trodde aldrig dem skulle lyckas med en femte film men den var faktiskt en utav dem bättre.


Och sist men inte minst en go bild




Blir att tjocka med lite Toblerone


Crea diem


3e Maj

Nu var de länge sen en uppdatering igen, känns som att nu när jag är sjukskriven skulle de ju vara passande att uppdatera bloggen då tiden finns.

Fast de är klart tiden som inte går till valparna går oavkortad till att sitta i telefon med försäkringskassan, a-kassan, arb.förmedlingen och facket. Så frågan är väl egentligen hur i helvete man någonsin ska kunna vila upp sig och bli bättre när man stressar söder och samman pga att man aldrig får nån sjukersättning och liknande. Näe som sagt de som röstar för moderaterna nästa val borde få prova vara sjukskrivna och se vilket helvete de är. Som jag sa åt fk när jag ringde, tyvärr väntar inte företagen som skickar räkningar på att ni ska betala ut nå pengar.

Jaja förr eller senare så märker väl alla när samhället rasat samman att de inte riktigt var rätt sätt att handla på som våran regering gör just nu...



Så för att vända allt till de positiva så lägger jag upp några uppiggande våriga bilder!





Nick och Star myser ihop




Söte lille Star vill komma in




Så vill även lilla Nikita




Ute på promenad med mamma i skogen, alltid ett härligt äventyr!


RSS 2.0