Del 2

Som förra gången jag hade chans att ta sovmorgon kommer Ninja på att nu ska hon ut på egna äventyr... Fick iaf 3 minuters längre sovmorgon än förra gången, 07.22 väckte mamma mig med de glädjande beskedet. Tog de fasligt lugnt innan jag börja leta. Låg framför allt och funderade hur jag skulle kunna köra bilen utan att skita ner den. Nu blir de att sitta fast för hennes del....

Lång dag idag me fullt schema. Blir att packa städa och göra sig iordning för att börja rulla mot staden den stora kring 13.30. Blir ett möte kl 14 och sen en liten sväng på stan efter direkt ut till Ida för att snygga till sig inför kvällen valborgsfirande.

Funderar på att fara förbi skatteverket oxå idag men ska nog gruva mig en liten gnutta till. Inte precis att man jublar när man ska försöka prata med dom efterblivna människorna..

Trevlig valborg!


3e

Tredje dagen avklarad på jobbet och jag ville aldrig åka hem. 2 brynplock och färgningar plus en makeup på våran praktikant Hanna. Helt underbara tjejer och miljö! Dock blev de parkeringsböter första gången jag körde bil till jobbet och 4 på 1½ år. Fan skulle ha kört över lapplisan om jag sett honom!

Nystädad och tvättad bil så nu gäller de att de är bra väder ett tag.

Har testat Kanebos rengöring och kan bara älska den än så länge! Har även testat Cliniques nya foundation och även den är en dröm, innehåller ingen olja och passar även oss torrisar perfekt. :)
 
Imorgon är de bara att hoppas på bra väder och att man håller sig pigg och kry så man orkar att parta hela natten lång ;D


Nu blir de att äta chokladpudding och persikhalvor, sen fixa naglarna valborgsfina.


Lill-lördag = vinkväll!

Nära döden på väg till bussen idag. Allt detta kommer göra att jag aldrig kommer våga åka me nån annan än mig själv. Tillit vad är de?!!? Inget som jag känner till iaf! :@

Härlig dag på jobbet idag. Lite ögonbrynsplock och så.
Imorgon blir de öppning så blir en tidig morgon me andra ord.

Fika me Ingela idag på lunchen, super trevligt som vanligt!
Kommer snart känna mig som en riktigt bodensare obehagligt nog ;)

Tyckte jag gjort mig förtjänt av vin ikväll så fick bli nåra glas, GUD va jag ÄLSKAR vin!!
Nu blir de att tvätta bort sminket och läsa alla häften till jobbet.

Snart är de valborg...



Nedräkningen kan börja

Japp på fredag är de valborg, blir grillning osv hos John och förhoppningsvis så kommer även Sandra dit som tillbaka på svensk mark på torsdag 14:40. Fan va kul de ska bli att träffa henne igen. Nu ska jag ju naturligtvis försöka att inte tagga allt för mkt, brukar ju ha en tendens att dra på mig nå jävla sjuka när vi planerat nått..

Idag blir de at fara till Boden och vara duktig och jobba på Parelle. Ska få gå igenom stängningen idag och sen blir de jobb onsdag och torsdag. Skönt att komma ut bland folk!

Igår blev inte kvällen som planerat men mkt bra ändå. John o Johan kom hit på varsin hoj och var lite sociala. Dessutom fixade dom datorn så kan inte vara nå mera tacksam just nu!


Näe nu måste jag börja göra nån nytta så jag slipper stressa ihjäl mig sen.


Jag teknisk? Näää..

Som tidigare sagt jag ska hålla mig så långt borta från tekninska prylar. Ännu en gång så har de blivit nå skit me den stora datorn, har nått malware program som gör att allt typ kraschat. Ringde Go On idag trevlig killen den dära Robert synd bara att han var tvungen att förklara för mig som fattar i princip noll. Har nu iaf lyckats göra allt han sa men inte fan hjälpte de ett dugg! Fick iaf min dator ren så de var ju alltid nått. Blir nog att ringa nån av mina betydligt mera tekniska kusiner Peter eller David.

Borde hitta en kille som är både mekaniker, datatekniker och älska att laga mat. Finns dock inte så många av dom, har inte hittat nån hittills. Den ultimata killen med andra ord. Alla tips och förslag är välkomna!

I lördags så fick jag tillbaka min älskade bil. Helt jävla underbart! Ett helt annat motorljud och en helt annan bil. Som tack så fick pappa låna en riktig bil till jobbet idag ;)

Kvällen kommer att spenderas me Ida bra film och Ben & Jerrys.
Guud va jag har saknat den bruden kan jag säga!

Årets sommarplåga kommer garanterat bli Hey, Soul Sister me Train! Så spetsa öronen o lyssna efter den :)



Freitag, viernes även kallat fredag

Ja trippen till Skeå gick perfekt. Så nu har vi nya kylaren, fläkten och ramen hemma så imorgon ska jag väl förhoppningsvis få en fullt fungerande bil. Håller för närvarandet att bli halvt tokig av att måsta låna bil hela tiden.


Har naturligtvis hållt mig hemma under dagen och får ett trevligt uppvaknande av att min hund har rymt. Första tanke var 07:17 att förbannande jävla hund döööö, men då sansade jag mig själv och ångrade mina onda tankar fort igen. Tänk att mattes lilla älskling är där ute i den stora världen alldeles själv på VÄGEN i morronrusningen! Lyckades dra mig upp ur min renbäddade varma säng o sen startade operation rädda/hitta Ninja. Fick mormor att skjutsa mig och leta fanskapet och hinner bara en bit så hittar vi en nyrullad Ninja på vägen. Blev duschen dirr när vi kommit hem igen sen ut o ligga på bron o torka nåra timmar. Sammanfattningsvis hade jag vart hund hade jag vart precis som Ninja, vill alltid ut på nya äventyr på våren.


I övrigt har jag suttit o solat största delen av dan. Utökat telefonräkningen me låånga samtal o världsproblem. Har kommit fram till på egen hand att killar har 1 hjärncell varken mer eller mindre och dom använder den absolut inte i onödan.. Räcker att jag säger de. Den dagen jag möter på en kille som skiljer sig från mängden ska jag absolut låta hela världen veta de och sen gifta mig me honom!



''Jag trodde förut att alkohol var bra för mig, så jag slutade tro''
'' Kvinnor gör inte narr av män - de flesta män är gör-de-självare.''


Spå-onsdag

Ja då var spåsessionen i Boden avklarad. Måste säga att de var skrämmande då hon började säga alla ställen i ryggen jag hade ont på och va som hänt utan att känna mig eller pratat me mig. Huvudvärk och magkatarr kände hon oxå av. Obehagligt tyckte jag! Fick veta mkt kring jobb, utbildning, Ninja och kommande relationer, väldigt intressant sen får man se va som stämmer in i framtiden. Efteråt for jag o mamma och fika me Ingela i Enter. Ingela fick oxå blodad tand så blir en session för henne me nu och kanske mamma me.

Beställde delar till bilen förra veckan från skeå som skulle skickas med bussen och igår kom dom på att dom glömt skicka upp delarna, så om ca 1 timme bär de av mot Piteå och sedan She-left-you me pappa och införskaffa mig delarna så jag får tillbaka Pärlan i kördugligt skick.

Riktigt grått ute idag. Kom hem ca 7:00 så är galet trött nu. Ska försöka sminka mig slänga i mig nå frukost och sen iväg mot She-left-you. Jag älskar de verkligen.. :P



Jag ser de snöar..

Idag har jag då blivit lite mera mänsklig efter magsjukan o förkylningen. Kan dock i princip äta 3 vindruvor o sen mår jag dåligt igen.. Tycker de är så jävla typiskt att så fort vi har planerat att festa, vinkväll eller nått annat roligt så kan man ge sig fan på att jag ska bli sjuk på ett eller annat sätt. Så från och med nu så är de slut på planerandet o vi blir enbart spontana tycker jag eller så ska jag vara i karantän konstant.
Får se om jag orkar ta mig till Ida och dom andra ikväll om jag har tur.

Ja och då som rubriken säger så snöar de nå fruktansvärt mkt, kan inte tänka mig att de blir sommar de närmaste halv året.. Satt ute ett tag i solen imorse men de kan ju lika gärna bara vart en illusion..

Äntligen börjar onsdagen närma sig då jag ska iväg och spå mig i Boden, ska bli riktigt spännande att höra o sen se om nått kommer att stämma in.

Från de ena till de andra så har jag då stickat klart sjalen, tog precis 2 veckor o 4 dar så är ganska nöjd då. Funderar på att bli proffesionell stickerska men är nog ett tag bort än.

Näe nu blir de att gå o vila o ligga ner som jag blivit beordrad till.


Sagt upp sig..

Gårdagen tog en härlig vändning. Sov inte många timmar på natten och var galet trött på morronen. Pappa hade magsjuka så jag flydde ordagrant Brändön för att söka trygghet i stan. Ett besök hos sjukgymnasten och sen raka vägen till Nina, Jarkko o vovvarna me Ninja. Midda där som Jarkko lagat me lite hjälp från Nina. Sen var tanken att fara o valla lite efter men vi kom fram till att de var betydligt skönare i soffan me godis, paj och jordnötsringar. Väldigt mkt lättare än att vara ute i kylan.

Har spenderat dagen på altanen i solen och förvärrat förkylningen men hellre de än magsjuka iaf.
Så har blivit en lugn kväll me film, såg precis klart Upp och The Bounty Hunter, kan se mig själv där om typ 10 år, haha!

Imorgon blir de att fara till Sara och en låång promenad så vi hinner skvallra lite.
Sen scones och te då andra Sara slutat jobbet, var alldeles för länge sen sist!

Nu blir de att sticka lite eftersom min hjärna då sagt upp sig helt nu.. Har försökt att löneförhandla men de lyckas jag absolut inget vidare med så nu kör jag me detta motto ''Är hjärnan dum med mig så är jag dum med den''. Har lärt mig av den bästa!


Inte ett moln..

Så då var Ingelas fest avklarad. Mkt trevligt me många intressanta personer och invecklade berättelser. ;) Fann mig själv i granntjejen Helena. Vilken härlig människa, går inte att beskriva me ord hon måste upplevas.

Idag var de helt underbart väder, solen skiner och inte ett mål på himlen (Fast på Nordens Hawaii är de alltid bra väder). Hundarna har tröttnat på påsken och beslöt sig för att plocka bort påskfjädrarna i riset som fanns vid huset, kan inte annat än skratta åt dom o deras påhitt. Nu blir de att gå till uteplatsen o grilla korv o sen hoppa i duschen o göra sig klar för kvällens kanske kommande upptåg.


Tack så jätte mkt Ingela och Glenn för en super trevlig kväll/natt.
Vi gör om de på nått år igen men då kanske i Umeå ;)




Vixie hjälper till på sitt sätt




Ninja tar efter och gör desamma



9:00

Slog äntligen upp mina stora blå/gröna ögon av mig själv i normal tid igen strax före 9! Rösten hade dock svikit mig o lämnat mig alldeles själv under natten.. Nu har den då smygit sig tillbaka. Strömmen hann oxå lämna mig alldeles själv till mitt öde men kom tillbaka så nu är tvättmaskinen igång o nu blir de att städa o sen färga ögonbrynen så jag ser mera levande ut. Går att missa mig om jag lägger mig i en snödriva, ingen skulle hitta mig jag lovar!

Ikväll är de kvällen med stort K, dagarna har räknats ner och nu är de Ingelas 50-års fest.


Dagens låt Volbeat - Radio Girl






Coop Forum i Kalix uppmanar till ShopExpress. Finn 1 fel...





Idas riktiga jag kröp fram i Kåbdalis.. ;)





Boden..

Idag blev de jobb i Boden. Och som de flesta vet så skiner aldrig solen i Boden tydligen och de är så sant som de är sagt. ;) Var en helt okey dag. Kunde då ha vart lite bättre men de blev den på kvällen. For till Ingela o Glenn direkt när jag var klar. Där blev de kaffe o smörgås. Mums! Sen nagelförlängning, ögonbrynsplock och färgning. så nu är Ingela riktigt fixad inför festen ikväll, ny hårfärg och allt! Sammanfattar kvällen med att jag måste börja me astrologi. Helt otroligt intressant.

Efter dessa 2 dagar blir jag nog aldrig mer mig själv tror jag.. Hittade just låten ''Hej hej. Hemskt mkt hej'' me Hemliga Byrån bara de säger ju en hel del av mitt tillstånd. Nån rädda mig??

Själv så har man lyckas dra på sig nå helvete i halsen.. Så fruktansvärt ont så blir att försöka kurera sig imorrn så jag orkar me festligheterna. Städa bort påsken kan oxå bli en bra sysselsättning om jag känner mig manad för de..


Tack för en super trevlig o härlig kväll!


Kalix..

Har då vart och jobbat vid världens ände eller närmare bestämt ''Samhället gud glömde'' kalla de va man vill heter iaf Kalix på kartan.. Kom dit ca 40 min före jag börja jobba så hann se en o annan sak kan man ju säga. Först o främst så Coop Forum ingången va inte mkt större än va våran ingång till vårat garage är. Att stanna för fotgängare de har inte kommit dit än så där försker man pricka dom ist. Killen jag hövligt nog stannade för tappade ordagrant hakan. Kan bara vara i Kalix man kan handla på Drugstore. Ja som sagt listan går att göras lång..

Största delen av människorna där är medlemmar i Pro, tro att de är där Pro grundades.. När man är på ett ställe som Kalix får man ett annat perspektiv på sitt liv o tillvaro. Luleå är stort, väldigt stort och Kalix är litet, väldigt litet. Medans jag stod vid entren med mina produkter så la jag verkligen märke till att alla känner alla där och jag var som en utomjording, folk som gick förbi tänkte nog henne har vi aldrig sett hära undras vars hon kommer ifrån. Sen här på kvällskvisten var de en karl som stod i andra änden av butiken och skriker till människan som kommer in ''näääämeeeen haaar duuu åcksååå sllluuuut maaat iii kyluuen!!'' översatt till svenska '' har du oxå slut mat i kylen''. På lunchen orkade jag inte med alla sega männsikor så jag inhandlade min lunch på Drugstore och sen satte jag mig i bilen och stickade.. Huvva! Ska bli ett rent nöje att åka till Boden och jobba imorrn.


Imorrn blir de en lång dag med jobb 12-19 och sen göra Ingelas naglar riktigt festfina men de ska bli riktigt trevligt och tror jag förväntar mig en kopp kaffe då så jag håller mig vaken. ;)

Nu blir de att hoppa i säng så jag får sova bort tröttheten o ryggontet.


Härliga tisdag! Jobbiga onsdag...

Som sagt så blev de en härligt tripp till Kåbdalis me Ida, John o Johan igår. Var helt galet bra väder helt enkelt. Vi lämnade den gråa och trista vardagen i Lule o for till solen. Upptäckte att jag lätt skulle kunna bo i Kåbdalis me så mkt ögongodis.  

Inte sovit många timmar i natt så är fruktansvärt trött nu. Mobiljäveln krascha i natt dessutom.. Än en gång konstaterar jag att man inte ska ha tekniska prylar. For o väckte Ida o Tora lagomt tidigt imorse vilket jag tyckte var en riktigt bra idé, dom höll väl inte riktigt me mig skulle jag tro. Blev en sväng till stan o sjukgymnasten me brudarna o sen max för lite mat. Fick ryggen utstäckt idag igen o de är så underbart skönt, somnade dessutom nåra minuter under sträckningen.

Nu blir de att återgå till att plugga på inför Loréal jobbet imorrn och skaffa fram en vägbeskrivning till coop forum i Kalix. Sen göra ett nytt försök att få lite sömn o vila!

Sen Grattis Ingela som fyller 50 år ung idag! :)




''Jag är så blond. Det skulle helt enkelt inte vara logiskt för mig att ha mörkt hår''


Krogfesten

Ja igår blev de då krogfesten på Cleo. Mkt folk och i de stora hela helt okey. Midda här hemma före riktigt trevlig sen förfest hos Martin B sen bar de av mot staden Den stora. Väl på Cleo är en mkt full John man möter först av allt, han åkte hem ganska fort (Fri bar är inge bra tydligen). Tycker verkligen vi borde fara till en annan stad o gå ut, här känner man ju hälften av allt folk och har nån connection till 95%. Ganska fort konstaterade jag att Trollhättan hade mkt bättre planlösning me betydligt färre trappor, lyckades ramla ganska tidigt under vistelsen och slå i huvet i någon jävla grej som stack ut från väggen..

Så vad jag lärde mig i natt är:
Du skall dricka mkt vatten.
Du skall icke använda högklackat. 
Du skall ha en nära vän du kan lita på som greppar dig i fallet.
Du skall icke gå nära väggar eller annat som kan attackera dig.
Du skall icke ta av dig skorna ute i snön. (OTROLIGT KALLT)
Du skall ha så lite kläder som möjligt utan att de stör någon (äckligt varmt och fruktansvärt kvavt). 


Idag blir de påsklunch med mormor. Helst hade jag hoppats på att kunna ligga i soffan hela dagen o bara se på film o massa repriser men icket..

Fick nått il i måndags o kom på att jag skulle börja sticka på en sjal oxå. Börja me 224 maskor på 3ans stickor och äntligen har de börjat dra lite. Hade ju tänkt ha den klar till på lördag men tror inte riktigt de.



''En klen hjärna ger raska ben, därav min snabbhet''


Shoppingdag!

Ja nu kan man ju säga att jag glömt bort de mesta som handlar om internet men nu kommer iaf en uppdatering.

Blev en rejäl genomgång av bilen igår, tvätt utvändigt o putsning invändigt så nu skiner pärlan igen :)

Idag blev de en riktigt mysig dag på stan med mamma o Ingela. Vi shoppade, fikade och åt riktigt god mat! För min del blev de en kjol, sjal och en nya bh. Har ju blivit helt tokig i armband så vart ganska sugen på nåra riktigt läckra på pieces accessoarer blir nog många svängar dit skulle jag tro.. Nog visste jag om att luleborna var lätta att roa men att så många kunde samlas runt en korg me jätte ägg o börja fota de trodde jag inte..


Imorrn blir de utgång på Cleo kommer nog bli ett riktigt drag där ryktas de om.. Hoppas man inte har för höga förväntningar bara.

Har legat på latsidan denna vecka när de kommer till vallningen, ryggen har smärtat för mkt. Så nu får man ta tag i de efter helgen.

Nu blir de att dricka vin o se på Upp med mor o far!


Sen några bilder från dagen.
 


Några fascinerande luleåbor.




Mamma o Ingela på Roasters!










Ingen aning va som pysslas me hära.. ;)




Avslutningsvis en fin bild på bästa väninnorna!







RSS 2.0