Umeå

Ja då sitter man i Umeå hos Ingela och Glenn. Har vart ner för att få träffa min älskling en snabb visit innan han drog vidare till Härjedalen eller vilket annat äckel ställe de nu var han skulle till.

Känns som att man måste åka ganska långt bort för att träffa folk nu mera. Första personen jag stötte ihop me när jag anlände till Umeå var då Julia från Buddbyn. Och nu idag var de Kristoffers tur att stöta ihop med en helt förstörd Mariah på Ica strax utanför stan. Alltid trevligt att se folk som man inte träffar så ofta längre.

Har total glömt bort allt vad datorer står för eller hur man använder en. Tycker mina 24 h /dygn inte riktigt räcker till allt som man vill göra o måste göra.

Har lyckats dra på mig 3 p-böter på 2 veckor á 500:- på Tuna vilket inte är så otroligt eftersom dom förbaskade parasiterna är ute efter mig oavsett hur eller vart jag parkerar. Börjar tro att dom är ute efter alla me BMW märke på sina bilar.. På vägen till jobbet i onsdags så stod de 3 ''lapp-lisor'' uppe i träsket vid en utbränd bil som varit där ett bra tag och skrev frenetiskt. Det är bara ännu ett bevis på att kommunanställda och liknande har alldeles för lite att göra. Jag menar låt oss ute på landet ställa våra utbrända bilar som vägmärken vart vi vill, börjar ju bli ganska svårt att ha träden som riktmärken nå längre då dom bara hugger ner våra skogar kring Brändön-Örarna-Bensbyn..

Igår var då premiär hemmamatchen för Luleå och naturligtvis så vinner vi med 5-3 mot vårat ''älskade'' She-left-you (översatt till Skeå). Var dock ingen självklarhet att LHF skulle vinna då som först ledde me 3-0 i första perioden, sen tappar till 3-3 i andra och i tredje drar ifrån me 5-3 vilket gör att vi kan andas ut efter en nagelbitar match.

Nu går vi lite i ''väntans tider'' då Ninjas löp snart börjar och hon ska ner till Norrköping för att paras med Mikaelas Emenems Jake, vilket både jag och Mikaela tror kan bli en riktigt spännande kombination. =)

Nu blir de snart middag och sedan blir de bussen hem till Luleå.


RSS 2.0