The big day

Idag fick valparna pröva på torrfoder för första gången. Och de blev verkligen succé kan man säga, fick till slut hejda de små från att kasta sig över min lilla skål. Så nu blir de att vänja dom lite försiktigt eftersom med nån kula här och där.

Igår kväll var de oxå en stor dag, valparna fick komma ut och busa på golvet för första gång. Vilket liv de kan man säga och hela mattan blev totalt ''dammsugen'' av dom. Som väntat blev de mkt torka efter de små och även efter Vixie som blev så chockad av att dom var och sprang omkring så hon kissade oxå på golvet i ren protest. Här ska inga små råttor komma fram tänkte hon väl.

Funderar fortfarande på namn, håller fullständigt på att bli knäpp tror jag. Inte lätt att hitta på nått som verkligen passar till var och en. Så tips på några killnamn är ju aldrig fel att få.

Ikväll blir de demo hemma hos oss av Mia som ska dema nån hudmaskin som ska tabort fina linjer eller på svenska, rynkor! Ja vi får se hur de funkar, kanske blir att införskaffa en sådan om man nu ser pigg o fräsch ut efteråt.

Nu fortsätta med de roliga..


Kommentarer
Postat av: Ingela

Men vilka busvalpar! Ha,ha! Kan tänka mig Vixie vart fundersam o chokad!

Lät spännande det där med hudmaskin för rynkor, hade allt velat va me!!

Kram på er alla!! ;)

2011-02-09 @ 20:19:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0