Vixie 15 år!

Ja inte var de många som trodde att våran Vixie skulle bli 15 år, speciellt inte efter november 2008. Då fick Vixie diagnosen att hon hade förkalkningar längs hela ryggraden och av de så kunde hon tappa känseln i ena benet och nästan bli ''tillfälligt förlamad'' i benet. Vi hade ställt in oss på hjärnblödning och att vi skulle ha sett hennes sista dagar. Mamma stod fast vid inga operationer på en 12 år gammal hund. Veterinären tyckte dock att vi skulle ge henne lite morfin i ett par dagar och avvakta och se, hon kunde ju ändå få några extra månader att leva smärtfritt. Efter en vecka var Vixie på benen igen och busade som aldrig förr med Ninja. Och nu i sommar så vallade hon lite oxå. All tid vi får med Vixie nu känns som bonus och nu 2½ år senare så känner man att de var bra att vi inte tog något förhastat beslut.

Vixie är en hund som verkligen alla tyckt riktigt bra om, hundrädda personer har hon hjälpt för att komma över sin rädsla och barn har hon mottagit med öppna ''tassar/ben'' :) Den hunden har varit som en sol i våra liv och alltid hjälpt till att muntra upp när de varit tungt.

Har man stått o pratat me nån så har hon kommit och satt sig mitt mellan och börjat gny, gnälla och till slut yla. Ja inte är de nån som fått missa henne precis.

De finns mkt som man vill skriva om den hunden, även kallat x2000 pga sin höga fart konstant, men nu får jag lugna mig lite.

Så stort Grattis till våran Vixie på 15-års dagen 3/2 -11




Vixie


Kommentarer
Postat av: Ingela

Hej! Men är det sant!!? Blir Vixie 15 år!! Ja, hon e då verkligen en hund att firas!! Hon e precis allt det du skriver om henne!!

Många Umeå Gratulationer till den Underbara Vixie!!

Ingela Glenn o Lotta!!

2011-02-03 @ 13:07:25
Postat av: Ingela

Hej på er!! Tänka sig att Vixie fyller 15år, herrejessös, man minns det som igår då hon kom till er iBrändön!! Och allt det du skriver om henne stämmer till 200%, underbarare o snällare hund får man leta efter! :-)) Många Grattis Kramar från oss tre i Umeå/ Ingela Glenn O bus Lotta!!

2011-02-03 @ 19:17:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0