Dräktighetsundersökning

Äntligen hemma me Ninja igen. Har vart på röntgen för att se va som gömmer sig där inne. Och veterinären kunde se 5-6 valpar, så nu är de bara hoppas att alla är friska och välmående. Ninja i sin tur bara växer och nog är de en trött vovve som lägger sig nöjt brevi matte för att sova midda.

Hela natten spenderade hon i badrummet, sovandes i duschen. Blev mäkta förvånad när jag står ochh tvättar ansiktet på kvällen och Ninja traskar in, i vanliga fall kan man nästan få dra in hunden med våld för att hon ska ställa sig i duschen.

Valplådan är på plats, en riktigt snygg sådan, handdukarna är framtagna och journummret till veterinären är uppskrivet så nu är de bara dom sista småsakerna som ska ordnas så är vi redo för valpningen.

Tyvärr kan man ju inte totalt drunkna i allt detta mysiga kring ''tjock-ninja'' så dax att diska och skura och sen blir de att mysa ner sig i soffan me massa tidningar och sen baka muffins lagomt till älsklingen kommer hem :)


Kommentarer
Postat av: Ingela

Hej Mariah! Allt det här låter så underbart! Nu önskar jag verkligen att vi bodde närmare!! Vi håller tummarna att allt ska gå bra!! Många Kramar till dig, Patirk ,ma,pa, Ninja o Vixie!!

2011-01-10 @ 21:36:16
Postat av: Mariah

Ja de hade vart nått om ni bott lite närmare, hade du kunnat få anställnings som valpvakt om dagarna me mormor ;) Hoppas förkylningen börjar ge me sig. Krama om Glenn o Lotta från oss alla i norr!

2011-01-10 @ 23:55:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0