Dagen D är kommen

Ja usch vilken jobbig kväll de var igår! Som sagt så har valparna hunnit bli 8 veckor och de är dags att pröva sina vingar och flytta hemifrån. Först ut var Jay som skulle till Nina, lugnaste valpen dvs. Jag grät och grät, sen när jag ser Jay riktigt springa me dom mot bilen så kändes de ju lite bättre iaf. Som tur är så får jag träffa honom redan imorgon på veterinärbesiktningen. Messa Nina på kvällen och tydligen så hade Jay varken gnällt eller verkat orolig, sov lugnt i hennes knä.

Sen fortsätter veckan i ungefär samma anda, imorrn kommer en tjej från Lycksele för att kolla på Jess och på torsdag kommer Rebecka, Lotta och Pontus och hämtar hem sin lille Tayson. Lille Jack ska få bo kvar några extra veckor hos oss och inte har man nått emot de, han är redan nu som en gammal vovve, lugn o tyst.

Idag blir de jobb 12-16 sen sjukgymnasten och sen vidare hem för att röja upp lite och fixa i ordning alla papper inför veterinären imorrn. Blir nog tvungen att gå loss på valparnas klor en sväng till så de ser bra ut.

Nu städa upp köket o hallen efter valparna =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0